Text of chapter 2 assessing the service Case .24. As soon as assessing concerns for equipment requests, a systems




You are watching: Information systems that interact with customers usually receive low priority.

Chapter 2 assessing the business Case

MULTIPLE an option

1. Systems development typically starts v a ____.

a. Feasibility study, adhered to by a systems request, which contains a preliminary

investigation

b. Systems request, adhered to by a preliminary investigation, which has a feasibility

study

c. Preliminary investigation, followed by a feasibility study, which includes a systems

request

d. Feasibility study, adhered to by a preliminary investigation, which includes a equipment

request

ANS: B PTS: 1 REF: 52

2. ____ planning is the process of identifying long-term organizational goals, strategies, and resources.

a. Chance c. Strategic

b. Preliminary d. Upright

ANS: C PTS: 1 REF: 54

3. During strategic planning, top supervisors ask a collection of concerns that is referred to as a ____ analysis because

it examines a companys strengths, weaknesses, opportunities, and also threats.

a. CRM c. JIT

b. TCO d. SWOT

ANS: D PTS: 1 REF: 54

4. Strategic planning looks past day-to-day activities and concentrates on a horizon that is ____ years in

the future.

a. 3 c. 10

b. 5 d. Any of the over

ANS: D PTS: 1 REF: 54

5. ____ limitations result when a system that was designed for a particular hardware construction

becomes useless when new hardware is introduced.

a. Mission c. Feasibility

b. Connection d. Performance

ANS: D PTS: 1 REF: 60

6. Hardware-based security controls include ____.

a. Passwords c. Coding data

b. Miscellaneous levels of user accessibility d. Nobody of the over

ANS: D PTS: 1 REF: 60

7. ____ materials can carry out automated solution to sales inquiries, Web-based stimulate processing, and also

online list tracking.

a. Mission statement

b. Customer relationship administration (CRM)

c. Feasibility research

d. Full cost of ownership (TCO)

ANS: B PTS: 1 REF: 63

8. Digital data interchange (EDI) enables ____ perform systems, which count on

computer-to-computer data exchange to minimization unnecessary inventory.

a. CRM c. JIT

b. TCO d. RFID

ANS: C PTS: 1 REF: 63

9. Numerous companies carry out ____ solution that integrate all customer-related events and transactions.

a. CRM c. JIT

b. TCO d. RFID

ANS: A PTS: 1 REF: 63

10. A equipment request kind should not ____.

a. Have complicated instructions

b. Be basic to understand

c. Incorporate enough an are for all required information

d. Show what supporting papers are necessary

ANS: A PTS: 1 REF: 65

11. If a trouble arises that entails a mission-critical system, an it ____ team would certainly attempt to reclaim

normal operations.

a. Emergency c. Hazard

b. Management d. Maintenance

ANS: D PTS: 1 REF: 65

12. When evaluating systems requests, every one of the adhering to are defect of a systems testimonial

committee except ____.

a. Action on requests need to wait till the committee meets

b. One persons predisposition is more likely to affect the decision

c. Members could favor jobs requested by their own departments

d. Inner political distinctions could hold-up important decision

ANS: B PTS: 1 REF: 66

13. A feasibility study has tests for ____ feasibility, which means that a proposed system will be offered

effectively after ~ it has been developed.

a. Operational c. Schedule

b. Technical d. Economic

ANS: A PTS: 1 REF: 67

14. A feasibility study consists of tests because that ____ feasibility, which refers to the helpful resources necessary to

develop, purchase, install, or operate the system.

a. Work c. Schedule

b. Technological d. Financial

ANS: B PTS: 1 REF: 67

15. The estimated costs of a proposed system usually are thought about the ____, which has ongoing

support and also maintenance costs, and acquisition costs.

a. CRM c. JIT

b. TCO d. RFID

ANS: B PTS: 1 REF: 68

16. A feasibility study consists of tests for ____ feasibility, which way that the projected benefits of the

proposed device outweigh the approximated costs.

a. Financial c. Operational

b. Schedule d. Technological

ANS: A PTS: 1 REF: 68

17. Instances of tangible services include all of the following other than a(n) ____.

a. User-friendly system that enhances employee job satisfaction

b. New scheduling mechanism that to reduce overtime

c. Online package tracking system that to reduce the need for clerical employee

d. Innovative inventory control system that cut excess list

ANS: A PTS: 1 REF: 68

18. Examples of intangible services include all of the following other than a(n) ____.

a. User-friendly system that improves employee task satisfaction

b. Sales tracking system that supplies far better information for marketing decisions

c. New Web website that boosts the companys photo

d. Virtual package tracking device that to reduce the require for clerical employee

ANS: D PTS: 1 REF: 68

19. When setup priorities for equipment requests, the greatest priority go to jobs that administer the ____.

a. The very least benefit, in ~ the highest cost, in the longest period of time

b. The very least benefit, at the lowest cost, in the longest period of time

c. Biggest benefit, in ~ the greatest cost, in the shortest period of time

d. Best benefit, at the lowest cost, in the shortest duration of time

ANS: D PTS: 1 REF: 69

20. Of the steps of feasibility in the accompanying figure, ____ considers inquiries such together Does

management assistance the project? and also Will the new system require training because that users?

a. Schedule feasibility c. Financial feasibility

b. Technological feasibility d. To work feasibility

ANS: D PTS: 1 REF: 67

21. Of the actions of feasibility in the accompanying figure, ____ considers clues such as Does the

proposed platform have sufficient capacity because that future needs? and also Will the hardware and software

environment it is in reliable?

a. Schedule feasibility c. Financial feasibility

b. Technological feasibility d. Work feasibility

ANS: B PTS: 1 REF: 67-68

22. The the actions of feasibility in the accompanying figure, ____ assesses tangible and intangible

benefits come the firm in enhancement to costs.

a. Schedule feasibility c. Economic feasibility

b. Technical feasibility d. Work feasibility

ANS: C PTS: 1 REF: 68

23. The the actions of feasibility in the accompanying figure, issues that relate come ____ incorporate Has

management developed a firm schedule for the project? and Will a job manager be appointed?

a. Schedule feasibility c. Economic feasibility

b. Technical feasibility d. Work feasibility

ANS: A PTS: 1 REF: 69

24. When assessing priorities for equipment requests, a equipment analyst should look for high scores in every one of

the adhering to EXCEPT____.

a. Will certainly the proposed system serve client better?

b. Will certainly the proposed mechanism reduce costs?

c. Will the proposed mechanism serve the company better?

d. Will the proposed system decrease revenue for the company?

ANS: D PTS: 1 REF: 70

25. ____ is an instance of a discretionary project.

a. Developing a brand-new report for a user

b. Adding a report forced by a brand-new federal law

c. Including annual updates come payroll and also tax percentages

d. All of the over

ANS: A PTS: 1 REF: 70

26. Projects where management has a an option in implementing them are dubbed ____ projects.

a. Discretionary c. Appended

b. Nondiscretionary d. Concatenated

ANS: A PTS: 1 REF: 70

27. Jobs where management has no selection in implementing them are dubbed ____ projects.

a. Discretionary c. Appended

b. Nondiscretionary d. Concatenated

ANS: B PTS: 1 REF: 70

28. A systems analyst conducts a(n) ____ investigation to study the systems request and recommend

specific action.

a. Preliminary c. Systems

b. Attachment d. Transitional

ANS: A PTS: 1 REF: 71

29. A popular method for investigate causes and also effects is dubbed a(n) ____ diagram, i beg your pardon is one

analysis device that represents the possible causes that a trouble as a graphical outline.

a. Wishbone c. Jawbone

b. Fishbone d. Crossbones

ANS: B PTS: 1 REF: 73

30. Once using a ____ diagram to investigate reasons of a problem, one analyst first states the problem and also

then paint, etc a main bone v sub-bones that represent feasible causes of the problem.

a. Wishbone c. Jawbone

b. Fishbone d. Crossbones

ANS: B PTS: 1 REF: 73

31. To stop the problem of task creep, ____.

a. Define project scope together vaguely as feasible

b. Leave project scope unknown

c. Define project limit as clearly as possible

d. Expand the focus past the problem available

ANS: C PTS: 1 REF: 74

32. Identify the task ____ method to define the boundaries, or extent, the a job being together

specific together possible.

a. Table of contents c. Scope

b. Procession d.

See more: A Piece Of Self-Replicating Code Embedded Within Another Program Is Called A

Estimation

ANS: C PTS: 1 REF: 74

33. Jobs with an extremely general scope definitions are at threat of widening gradually, without certain